Jo ældre man bliver, jo klogere burde man blive. I mangel af bedre: Jo flere røvere om gamle dage har man på lager.

Med andre ord: jeg har aldrig haft så meget at sige som nu, men heller aldrig haft så lidt tid til at få det sagt.

Listen af uskrevne blogindlæg er lang, men heldigvis kan jeg skyde skylden på nogen: Twitter! Aha, så nu har Emme også opdaget statuslinien, tænker du. Gamle krage, hvor er det sødt.

Men nej, jeg er sådan set ikke skiftet permanent til mikromediet, jeg bruger bare enormt meget tid på at slette spam-mentions.

Hver gang jeg åbner Tweetdeck for at skrive noget MEGA sjovt, så bliver jeg dænget til af mentions fra primært spansktalende personer, der tror jeg er en amerikansk plussize model. Nogen gange tror de spansktalende åbenbart, at fordi jeg er plussize model, så er der andre plussize ting jeg er interesseret i. Jeg bliver også inviteret til mange fester og mine outfits kommenteret. Tror jeg nok. Jeg er ikke så hård til spansk (det med de plussize objekter transcenderer dog alle sprog).

Så det er min undskyldning. Først får jeg ikke skrevet ret mange tweets, og bagefter, udmattet af al den blokering af den spansktalende del af kloden på Twitter, så er der ganske enkelt ikke mere tid til også at skrive et blogindlæg.

Jeg havde ellers håbet jeg kunne fejre mit 10 års blogjubilæum i oktober med en vis stil. Men nej.

Twitter tværede mig ud.