Egentlig ledte jeg efter et billede af Jyri Engeström, der holdt det enkle og fantastiske oplæg om shared objects i sociale netværk, den fine fortælling om, at de bedste communities har et kit, nemlig det, at man er sammen om noget.

Jyri Engeström

Men så gik det op for mig, at det ikke var Reboot8, men på Reboot7, at han holdt sit formative oplæg (hvilket også giver total god mening, da jeg ikke var med til Reboot8!), men da var det for sent. Jeg var forsvundet ned at foto-memory lane på Reboot8, der forvirrende nok foregik i 2006. Og vær glad for, folkens, at jeg ikke gravede billeder frem fra Blogforum i 2003, okay? Heldigvis var billeder ikke det helt store den gang (I’m not kidding).

Så here goes, og undskyld alle sammen (særlig jer, der ikke var der – spring den her post over). Men internettet glemmer aldrig.

mach *scratching*
Her er Mikkel Holm og Martin Sønderlev. Begge en gang kolleger, nu konkolleger. Vi havde en overgang World Domination Consortium sammen med Jonas Andersen, men der var ikke nogen projektleder, så verden forblev uindtaget. Nu prøver vi fra hver vores vinkel. De ligner sig selv. Nogen ældes bare med ynde.

IMG_1333.JPG
Her er det en meget ung Henriette Weber og hendes kommende mand Thomas Kristiansen. Jeg kan ikke huske om de var et item den gang, men nu er de. Akkeja, alle disse blogbryllupper.

IMG_1391.JPG
Alexander, du har ikke ændret dig en tøddel! Du ser sørme lige så godt og energifyldt ud i dag som i 2006!

DJ's
Pollas (Ottos far) og Hartvig. Jezz, I er unge! Og så langt I er nået siden den DJ-session, den sommer.

Gunnar
Gunnar Langemark – det er længe siden jeg har set andet en nogen lidt hidsige FB-opdateringer, men mon ikke du ligner dig selv?

Thomas
Myggen. Den gang han stadig var en slags boheme. Det er et lidt misvisende billede, for han så normalt ikke så fiffig ud under et Reboot. Faktisk havde han ofte et lidt mere stresset udtryk, men det var også noget af et show, der blev stablet på benene. Reboot er stadig de bedste konferencer jeg har været på.

Jacob at dinner
Jacob Bøtter. Wemind, Unboss, NQ, dine sejre er mange – og hold kæft hvor er det godt at du er kommer til at se lidt ældre ud! Og foreløbig den eneste i samlingen her med sin egen Wikipediaside. Men seriøsiteten var til at se og høre allerede den gang.

Having a good time
Line P og Thomas Watson. Sidst jeg så Thomas havde han faktisk endnu større hår – og Line P, hun ligner sig selv.

Og hvis du synes der mangler nogen så var det fordi jeg filtrerede de værste fra i Reboot8-pool’en >
(Ah, det var mine fem minutter som Se & Hør reporter. Not bad, det er faktisk et meget hyggeligt job)