emmes weblog

Katrine Emme Thielkes personlige weblog. Hverdagens og arbejdets detaljer siden 2002. Og links + billeder + video.

Blogging: Få gnisten tilbage

Jeg tænker, at der er et overset AOF-kursus der trænger til at blive lavet.

Den brændende platform er alle de mere eller mindre fallerede veteran-bloggere, der stadig bliver tituleret som repræsentanter for genren, men som ikke har skrevet i årevis. Det er som om konklusionen er ‘ en gang blogger, altid blogger’. Men måske er det mere ‘jeg er blogger, men jeg skriver ikke mere’.

Og hvis det er tilfældet, så bør man da kunne få behandling af en slags. 

Så jeg synes at AOF burde udbyde Blogging: Få gnisten tilbage – det er nu, der er et marked. Måske kunne man supplere med lidt coaching/terapeut-sessions.

Related Posts with Thumbnails

7 Comments, Comment or Ping

 1. Eller suppler med dans! Så har du også fået alletiders koncept til et nyt reality-talent-tv-danseshow forærende (hvor man kan læse bloggen, hvis man ikke gider se showet)

 2. Eller se showet hvis man ikke gider læse bloggen…

 3. Hvad med det modsatte: Et 10-trins program, for folk, der ikke længere gidder blogge?

  Jeg forestiller mig noget med at stille sig op, og sige: “Hej, jeg hedder Søren. Og jeg er blogger”. Og så noget med at man skal ud og undskylde til alle dem, man har svinet til i årenes løb.

 4. Føler man sig ramt? Ja, lidt. Sådan kan det gå. Jeg burde jo nok en dag skrive et blogindlæg om hvor lidt jeg gider den strømlining, opsplitning og professionalisering, der er sket med genren. Eller også får det bare lov til at komme ud på Facebook eller Twitter..

 5. @ Søren: Jamen, det er jo så nemt at holde op. Derimod tror jeg der kunne være en idé i en slags blogger-skriftestol, hvis der er så meget skyld derude, som du antyder…

  @ Ole: Ja, det var sjovere før. Jeg savner alle diskussionerne på tværs af blogs. Min reader er tom og ensom, der er så få tilbage af dem jeg holdt af at læse.

 6. (mao: verden er af lave :) )

 7. God idé! Måske har staklerne bare skrive-blogkering.

  [Armhuleprut]

Katrine Emme Thielke